Е-продавница

ТВОЈОТ НОВ БРЕНДИРАН ВЕБ ШОП.

На твоите клиенти им обезбедува правење нарачка и уплата, лесно и ефикасно од било која локација или уред

Брз и лесна продажба преку твојот вебшоп оптимизиран за сите врсти на уреди. Едноставен начин за преглед и продажба на производи.

Доаѓа со повеќе понудени дизајни скроени за вашиот бренд. Твоите купувачи ќе бидат задоволни, а твојот бренд прави високо рангирање во онлајн светот.

Вебшопот е оптимизиран за мали и големи екрани, со што твоите купувачи би можеле да прават нарачки преку нивниот омилен смарт уред – со само неколку кликови.

Освен добриот дизајн, твојот вебшоп мора да биде јасно видлив и лесно достапен преку интернет пребарувачите.

Visiting.mk ти овозможува да твојот вебшоп од самиот старт биде спремен и оптимизан за успешно Google пребарување, висока онлајн видливост, со интегрирана аналитика за преглед на посети и изработка на анализа преку кој купувачите доаѓаат до тебе.

За подобра достапност, на твоите купувачи секогаш на располагање им стојат: е-пошта, број од телефон, интегрирана мапа, Facebook страница, Instagram профил – многу опции за лесна комуникација.

Твојата е-продавница поврзана со твоите клиенти преку интернет

SEO (Оптимазија за пребарувачи), аналитика, онлан пораки, емаил, локација, контакт – Твојот бизнис лесно достапен на купувачите.

In no time-amico

Брзината и сигурноста се наши адути, а тоа е твојата предност. Твојата е-продавница ќе биде на брзи и безбедни сервери на VisitingHost.

Сигурноста и стабилноста за твојот вебшоп е предуслов за успешен онлајн бизнис. На серверите на VisitingHost, твојот вебшоп на купувачите ќе им биде константно достапен (99% од времето), со што твоите купувачи имаат можност веднаш да дојдат до посакуваниот продукт.

Лесно и сигурно онлајн плаќање кој на секој твој клиент му дава доверба за купување преку твојот вебшоп.

Ние ту нудиме решение кое ти овозможува сè за успешна работа и продавање преку интернет.

ПАРТНЕРИ СО ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ПЛАТНИ СИСТЕМИ

Брза и лесна интеграција на картични платни системи. На вашиот вебшоп можете да интегрирате платежни процесори во Македонија и светот. Сите информации за интернет плаќање можете да ги добиете доколку не контактирате.

Сакаш да дознаеш повеќе за твојот ВЕБ-ШОП?

Контактирајте не преку нашата онлајн форма и ќе ти испратиме презентација каде ќе ти докажаме дека ова е правото и моќно онлајн решение за твојот бизнис.

Мобилни апликации

Лесно поврзување на администраторскиот дел на вашиот вебшоп со вашиот уред за менаџирање.