Веб страна

ВАШИОТ БИЗНИС ДОСТАПЕН 24/7!

Изградете доверба со вашите идни и постоечки клиенти! Погледнете подолу зошто ви е потребен веб сајт за вашата компанија и како ќе ви помогнеме да добиете авторитет во онлајн светот.

Веб сајт кој е составен од една страна, динамично изграден со повеќе секции на информации. Најчесто се користат за рекламирање на најбитните информации како што се локација, мени, контакт информации и информации за резервации.

ЗОШТО ВЕБ СТРАНА?

Веб сајтот може да ви помогне да изградите доверба со постоечките клиенти и полесно да стекнете нови клиенти. Според анализа спроведена во 2017 година, 29% од малите бизниси немаат свој веб сајт, тоа е контрапродуктивно, бидејќи 75% од сопствениците на мали бизниси мислат дека дигиталниот маркетинг е најефективно решение за рекламирање во денешно време.

Според друго истражување, 37% од потрошувачите велат дека купуваат на интернет барем еднаш месечно и прегледуваат понуди на интернет пред да купат било што, тоа е доволен мотив за секој мал бизнис да има свој веб сајт.

ПРИДОБИВКИ

Присутни 24/7

Со вебстрана секогаш ќе бидете достапни за вашите сегашни и нови клиенти, бидејќи вашиот бизнис ќе работи без работно време.

Лесно достапни

Потребен ви е само интернет врска, компјутер или телефон за пристап до вашата вебстрана. Сите веб страни се со прилагодлив дизајн.

Се на едно место

Веб страната ви овозможува вашите клиенти полесно да ве контактираат бидејќи ќе ги имаат сите информации на едно место